INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info
Loading...
Közúti balesetek kártérítése2019-04-22T19:43:47+00:00

Keressük a 3 éven belül történt közlekedési balesetek vétlen (nem hibás) sérültjeit, áldozatainak közvetlen hozzátartozóit. Európai szintű kártérítési lehetőséget biztosítunk a lehető legoptimálisabb időn belül. Kérjük olvassa el weboldalunk anyagát és ha érintett, mert baleset elszenvedője volt, esetleg családi, rokoni, baráti körben valaki balesetet szenvedett netán rokonát, ismerősét halálos baleset ért akkor keressen minket, segítünk kártalanítási eljárása teljes körű lebonyolításában!

Ha netán Ön lehet a vétkes akkor is hívjon, hogy esetleg segíthessünk vétkes-vétlen arányának, megállapításában , hisz ez nagyon fontos!

KÁRTÉRÍTÉST mindig az Ön kötelező „RCA” felelősségbiztosítója fizessen a sérültnek vagy elhunyt rokonainak!

Akkor is hívjon vagy keressen ha cserbenhagyás történt!

KIK VAGYUNK

Cégünk az egyik leghatékonyabb és célratörőbb magyarországi kártalanítási társaságok közé tartozik.

BŐVEBBEN

MIT CSINÁLUNK

Kártérítést ügyintézünk és jogi képviseletet biztosítunk balesetben (karambolban) megsérült személyek vagy rokonaik számára az okozó gépjármű kötelező felelősségbiztosításának terhére.

BŐVEBBEN

HOGY DOLGOZUNK

Csak felkészült és kifejezetten a kártérítésre szakosodott ügyvédekkel és orvosi szakértőkkel dolgozunk.

BŐVEBBEN

KÉRDÉSE VAN KÁRTÉRÍTÉSJOGI ÜGYEKBEN? KÉRDEZZE SZAKEMBERÜNKET.

SZAKEMBER KÉRDEZÉSE

Négy éve történt mikor elvesztettünk a családból három személyt és még két jó barátot. Így megkerestünk egy kártérítési céget ahol Gagyi Józsi volt a mi ügyintézőnk, aki minden formábba tájékoztatott és segített a kártérítéssel kapcsolatos dolgokban. Ennek a közbenjárásnak és a gondos tájékoztatásnak köszönhetően és az ügyvédi munkának meglett az eredménye is. Így köszönetet mondok minden embernek, aki dolgozott a mi kártérítési ügyünkön. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EGYÜTTES MUNKÁJUKAT!

BIRÓ ATTILA • BUDAPEST

Sokszor eszembe jut a nagy vesztesége családunknak, amely 2013 január hatodikán történt autóbaleset következtében, a legkisebb húgomat elveszítettük égész családjával együtt. Nem elég a fájdalom, hanem az a sok anyagi hozzájárulás is megterhelt, ami egy ilyen esetben velejárója. Ellenben szeretném kifejezni hálámat ez alkalommal tisztelt Gagyi József úrnak, aki a sok nehézségben megtalálta a módját annak, hogy nagy veszteségünk jelentős anyagi részét kártéritse, emellett pedig nagyon sokszor felhívott külföldről, hogy minden rendben van e? Vagy nem tudna-e segíteni valamiben. Mindezekért szeretném kifejezni hálás köszönetünket.

BIRÓ TIBOR - CSÍKSZEREDA

Hálásak vagyunk az Ön és kedves ügyvédi csoportjának,hogy a legnehezebb pillanatokban megkeresett bennünket a testvérünk balesetben való elvesztése utáni fájdalmas pillanatokban és tudomásunkra hozták azokat a fontos tennivalókat amelyek elmulasztása végett nem kaphattunk volna teljes összegű anyagi kártérítést a vétkes sofőr biztosítójától. Bár a testvérünket nem kaptuk vissza,de nagyon nagy segítség volt az a szép összeg amit Önök intéztek ,hogy a temetési költségek amik nagyon megterhelőek voltak és kölcsönbe kényszerítettek utólagosan rendezni tudtuk, szép síremléket tudtunk készíttetni és még egy szép kis összeg maradt az életünk a szülők tovább rendezése ápolása  végett.

Köszönetét és háláját fejezi ki mindenért!

P: ZOLTÁN ÉS CSALÁDJA, P. GÁBOR ÉS CSALÁDJA ÉS ID. P. GÁBOR

Kedves Józsi!
Szeretném megköszönni, hogy segítségemre voltál a balesetemmel kapcsolatos ügyintézésben. Úgy gondolom lezárult és én is túl vagyok a dolgokon. Jól végződtek a dolgok körülöttem ezt elsődlegesen neked köszönhetem, mivel Te indítottad el és karoltad fel az ügyemet.Hálás vagyok a kis csapatnak akik intézték a kártérítést. Köszönet nekik is.
Szerencsés helyzetbe kerültem felhívtak a fürdőből karácsonykor, lenne -e kedvem a gyógyászaton dolgozni náluk. Igent mondtam és dolgozom Február 15.-től 8 órás munkaviszonyba. Bízom benne a kezem is bírni fogja. sajnos nem lesz már a régi fájdogál sajnos, de majd megszokom.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget az ügyintézést. Kívánom sok bajbajutott emberen tudjatok még segíteni.
Sok sikert, jó egészséget a munkátokhoz.

VERASZTÓ ANTAL

SZAKMAISÁG

Komoly múlttal rendelkező szakemberek, saját jól kitapasztalt egyedi technikával profi módon a legmagasabb kártérítési összegek A-Z-ig  intézése, legoptimálisabb időn belül

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Elég csak egyszer telefonálnia vagy egyszerűen kitöltenie a baleseti bejelentőnket

MINŐSÉG

A legmagasabb Európai szintű minőséget biztosítjuk és kizárólag az ügyfeleink érdekeit vesszük figyelembe

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Keressük a közlekedési balesetek vétlen sérültjeit, áldozatainak közvetlen hozzátartozóit. Európai szintű kártérítési lehetőséget biztosítunk a lehető legoptimálisabb időn belül. Kérjük olvassa el weboldalunk anyagát, és ha érintett, mert baleset vétlen elszenvedője volt, vagy családi, rokoni körben valaki balesetet szenvedett, esetleg halálos baleset ért, akkor keressen minket, segítünk kártalanítási eljárása teljes körű lebonyolításában!

BALESETI KÁRTÉRÍTÉS IGÉNYÉNEK BEJELENTÉSE