INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info
Loading...
Kik vagyunk?2019-04-15T20:39:37+00:00

Kártérítés Alfától – Omegáig!

KÜLDETÉSÜNK

 • A legmagasabb Európa- i szintű minőséget biztosítjuk és kizárólag az ügyfél érdekeit vesszük figyelembe.
 • Küldetésünk, hogy jogi és pénzügyi segítséget biztosítsunk olyan személyeknek, akik közúti balesetek vétlen áldozatai voltak.
 • Küldetésünk megvalósításával ügyfeleink részére megszerezzük a lehető legnagyobb kártérítést a lehető legrövidebb idő alatt a biztosító társaságoktól, belföldön és külföldön egyaránt.
 

JÖVŐKÉPÜNK

Cégünk jövőképe – a piaci adottságokat és a lefedettséget figyelembe véve – rendkívül impozáns, nagyra törő és hosszú távú. 5 évre visszamenőleg több mint 124.000 ügy vár feldolgozásra, miközben évente 16.000-20.000 új ügy keletkezik, tehát munka van bőven.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Ügyfelek felkutatása a megbízottunk által, tájékozódása az ügyről, balesetről
 • Kitöltendő űrlapok átadása, segítség a kitöltésben
 • Szükséges dokumentumok fénymásolatának bekérése lista alapján
 • Bizonyos dokumentumok esetenként való beszerzése rendőrségről, bíróságról, ügyészségről, kórházakból, orvos szakértőktől stb.
 • Ügyirat alapos kidolgozása, összeállítása és a biztosító felé történő benyújtása
 • Képviselni az ügyfelet egyes hivatalokban pl.: mediátornál, rendőrségen és bíróságon
 • Kiharcolni az ügyfeleknek méltó összegű vagyoni és nem vagyoni kártérítési összegeket
 • Kapcsolattartása megbízottunknak az ügyféllel, bizonyos esetekben és alkalmakkor a cégünknek vagy éppen ügyvédjeinknek

törvényi hátterünkTÖRVÉNYI HÁTTERÜNK

Ezen Magyar Jogszabályra való hivatkozással végezzük a kártérítési tevékenységünket.

2009. évi LXII. törvény a kötelezo gépjármu-felelosségbiztosításról

A legfontosabb részei:

 1. § (1)55 Egy biztosítási esemény vonatkozásában a károsultak számától függetlenül a biztosító dologi károk esetén káreseményenként egymillió-kettőszázhúszezer eurónak megfelelő forintösszeg-határig, személyi sérülés miatti károk esetén káreseményenként hatmillió-hetvenezer eurónak megfelelő forintösszeg-határig köteles helytállni, amely összegek magukban foglalják a káresemény kapcsán bármilyen jogcímen érvényesíthető követeléseket, az igényérvényesítés költségeit (beleértve a jogi képviseleti költségeket is), valamint a teljesítés időpontjáig eltelt időszakra járó kamatokat.

Négy éve történt mikor elvesztettünk a családból három személyt és még két jó barátot. Így megkerestünk egy kártérítési céget ahol Gagyi Józsi volt a mi ügyintézőnk, aki minden formábba tájékoztatott és segített a kártérítéssel kapcsolatos dolgokban. Ennek a közbenjárásnak és a gondos tájékoztatásnak köszönhetően és az ügyvédi munkának meglett az eredménye is. Így köszönetet mondok minden embernek, aki dolgozott a mi kártérítési ügyünkön. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EGYÜTTES MUNKÁJUKAT!

BIRÓ ATTILA • BUDAPEST

Sokszor eszembe jut a nagy vesztesége családunknak, amely 2013 január hatodikán történt autóbaleset következtében, a legkisebb húgomat elveszítettük égész családjával együtt. Nem elég a fájdalom, hanem az a sok anyagi hozzájárulás is megterhelt, ami egy ilyen esetben velejárója. Ellenben szeretném kifejezni hálámat ez alkalommal tisztelt Gagyi József úrnak, aki a sok nehézségben megtalálta a módját annak, hogy nagy veszteségünk jelentős anyagi részét kártéritse, emellett pedig nagyon sokszor felhívott külföldről, hogy minden rendben van e? Vagy nem tudna-e segíteni valamiben. Mindezekért szeretném kifejezni hálás köszönetünket.

BIRÓ TIBOR - CSÍKSZEREDA

Hálásak vagyunk az Ön és kedves ügyvédi csoportjának,hogy a legnehezebb pillanatokban megkeresett bennünket a testvérünk balesetben való elvesztése utáni fájdalmas pillanatokban és tudomásunkra hozták azokat a fontos tennivalókat amelyek elmulasztása végett nem kaphattunk volna teljes összegű anyagi kártérítést a vétkes sofőr biztosítójától. Bár a testvérünket nem kaptuk vissza,de nagyon nagy segítség volt az a szép összeg amit Önök intéztek ,hogy a temetési költségek amik nagyon megterhelőek voltak és kölcsönbe kényszerítettek utólagosan rendezni tudtuk, szép síremléket tudtunk készíttetni és még egy szép kis összeg maradt az életünk a szülők tovább rendezése ápolása  végett.

Köszönetét és háláját fejezi ki mindenért!

P: ZOLTÁN ÉS CSALÁDJA, P. GÁBOR ÉS CSALÁDJA ÉS ID. P. GÁBOR

Kedves Józsi!
Szeretném megköszönni, hogy segítségemre voltál a balesetemmel kapcsolatos ügyintézésben. Úgy gondolom lezárult és én is túl vagyok a dolgokon. Jól végződtek a dolgok körülöttem ezt elsődlegesen neked köszönhetem, mivel Te indítottad el és karoltad fel az ügyemet.Hálás vagyok a kis csapatnak akik intézték a kártérítést. Köszönet nekik is.
Szerencsés helyzetbe kerültem felhívtak a fürdőből karácsonykor, lenne -e kedvem a gyógyászaton dolgozni náluk. Igent mondtam és dolgozom Február 15.-től 8 órás munkaviszonyba. Bízom benne a kezem is bírni fogja. sajnos nem lesz már a régi fájdogál sajnos, de majd megszokom.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget az ügyintézést. Kívánom sok bajbajutott emberen tudjatok még segíteni.
Sok sikert, jó egészséget a munkátokhoz.

VERASZTÓ ANTAL