INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info
Baleseti kártérítés igényének bejelentése2019-04-22T19:15:15+00:00

Résztvevője volt közúti balesetnek?

Vezetőként, utasként, gyalogosként vagy kerékpárosként volt résztvevő a közúti balesetben? Szenvedett sérülést, egészségügyi károsodást? Közeli hozzátartozóját halálos közlekedési baleset érte? Nem kapott megfelelő kártérítést? Nincs pénze ügyvédre? Tanácstalan?

Ne habozzon, írjon nekünk!
Mi segítünk megszerezni a kártérítést!
Kártérítési jog alkalmazását bízza profi csapatunkra!

Kezdetben a baleset bejelentése nem jár kötelezettséggel, és segít válaszokhoz jutni.

Töltse ki az alábbi baleseti bejelentőt, mi fel vesszük Önnel a kapcsolatot akár személyesen is,
hogy megbeszélhessük a további lépéseket!

Cégünk az Ön kártérítési eljárását mindennemű előzetes költség nélkül lebonyolítja, Ön helyett és nevében jár el, így Önnek nem kell kártérítési ügyében ügyészségre, bíróságra járnia, ez az ügyvédeink dolga. Ha peren kívül nem érjük el az Ön számára a legtöbb és legoptimálisabb jól kiérdemelt összeget az Ön támogatásával perre visszük az ügyét.

Ha szeretné egy Magyarországon nagy tapasztalatokkal rendelkező cégre bízni ügyét ahol azokon segítünk akik egyébként egy sajnálatos balesetben megsérültek és ahol nem engedjük, hogy a biztosítótársaságok ne fizessék ki azt amire szerződtek, akkor kérje , részletes, ingyenes, kötelezettségmentes információinkat  a lenti adatlap kitöltésével.

  Név (kötelező)

  Email cím: (kötelező)

  Telefon szám: (kötelező)

  Tárgy: (kötelező)

  A beleset dátuma: (kötelező)

  A balesetben sérültek száma: (kötelező)

  A baleset lehető legpontosabb helyszíne röviden (pl. város, utca, vagy külterület neve, közlekedési út száma, km. szelvény stb.) (kötelező)

  Röviden vázolja fel, hogy milyen jellegű balesetet szenvedett, (pl. kerékpárral közlekedett, és személygépjármű elsodorta...)

  Biztosító felé kárigény: (kötelező)

  A baleset során sérülés: (kötelező)

  Jövedelem kiesés keletkezett? (kötelező)

  A károsult kórházba került? (kötelező)

  A károsultnak elhunyt közeli hozzátartozója a balesetben? (kötelező)