INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info
Loading...
Lépjen kapcsolatba velünk!2019-03-02T21:15:28+00:00

Érdeklődjön bátran mindenféle elkötelezettség nélkül !!!
Érdeklődését tiszteletben tartjuk és diszkréten kezeljük !!!

– Ha nincs pénze ügyvédre a kártérítés megszerzéséhez
– Ha tanácstalan
– Ha a legtöbb európai szintű és mértékű kártérítést szeretne
– Állunk rendelkezésére

ELŐZETES KÖLTSÉGEK NÉLKÜL !!!

A meghatározott sikerdíjon felül soha semmilyen indokkal sem kérünk többet, és azt is csak a biztosító által kifizetett kártérítésből vonjuk le, így kímélve ügyfeleinket.

Keressen és hívjon bátran – garantáljuk, hogy nem fogják meglepetések érni, hanem elégedett lesz. Mert mi tisztességesen, őszintén, lelkiismeretesen és „profi” módon mindent elvégzünk Ön helyett a kártérítési eljárás lebonyolításában.

LÁSSUNK NEKI

Azért vagyunk, hogy kérdéseire választ adjunk. A bírósági fogalmak, esetek bonyolultak lehetnek, a szakértőink egy karnyújtásnyira vannak, hogy minden szempontból hitelesen tályékoztassák Önt.

Nagy erőfeszítéseket teszünk, hogy ezt követően az Ön esetére a legjobb megoldást találjuk és a legjobb kártérítési összeget nyerjük el. Együtt, közösen!

  ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK AZ ÖN SIKERÉÉRT!

  Négy éve történt mikor elvesztettünk a családból három személyt és még két jó barátot. Így megkerestünk egy kártérítési céget ahol Gagyi Józsi volt a mi ügyintézőnk, aki minden formábba tájékoztatott és segített a kártérítéssel kapcsolatos dolgokban. Ennek a közbenjárásnak és a gondos tájékoztatásnak köszönhetően és az ügyvédi munkának meglett az eredménye is. Így köszönetet mondok minden embernek, aki dolgozott a mi kártérítési ügyünkön. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EGYÜTTES MUNKÁJUKAT!

  BIRÓ ATTILA • BUDAPEST

  Sokszor eszembe jut a nagy vesztesége családunknak, amely 2013 január hatodikán történt autóbaleset következtében, a legkisebb húgomat elveszítettük égész családjával együtt. Nem elég a fájdalom, hanem az a sok anyagi hozzájárulás is megterhelt, ami egy ilyen esetben velejárója. Ellenben szeretném kifejezni hálámat ez alkalommal tisztelt Gagyi József úrnak, aki a sok nehézségben megtalálta a módját annak, hogy nagy veszteségünk jelentős anyagi részét kártéritse, emellett pedig nagyon sokszor felhívott külföldről, hogy minden rendben van e? Vagy nem tudna-e segíteni valamiben. Mindezekért szeretném kifejezni hálás köszönetünket.

  BIRÓ TIBOR - CSÍKSZEREDA

  Hálásak vagyunk az Ön és kedves ügyvédi csoportjának,hogy a legnehezebb pillanatokban megkeresett bennünket a testvérünk balesetben való elvesztése utáni fájdalmas pillanatokban és tudomásunkra hozták azokat a fontos tennivalókat amelyek elmulasztása végett nem kaphattunk volna teljes összegű anyagi kártérítést a vétkes sofőr biztosítójától. Bár a testvérünket nem kaptuk vissza,de nagyon nagy segítség volt az a szép összeg amit Önök intéztek ,hogy a temetési költségek amik nagyon megterhelőek voltak és kölcsönbe kényszerítettek utólagosan rendezni tudtuk, szép síremléket tudtunk készíttetni és még egy szép kis összeg maradt az életünk a szülők tovább rendezése ápolása  végett.

  Köszönetét és háláját fejezi ki mindenért!

  P: ZOLTÁN ÉS CSALÁDJA, P. GÁBOR ÉS CSALÁDJA ÉS ID. P. GÁBOR

  Kedves Józsi!
  Szeretném megköszönni, hogy segítségemre voltál a balesetemmel kapcsolatos ügyintézésben. Úgy gondolom lezárult és én is túl vagyok a dolgokon. Jól végződtek a dolgok körülöttem ezt elsődlegesen neked köszönhetem, mivel Te indítottad el és karoltad fel az ügyemet.Hálás vagyok a kis csapatnak akik intézték a kártérítést. Köszönet nekik is.
  Szerencsés helyzetbe kerültem felhívtak a fürdőből karácsonykor, lenne -e kedvem a gyógyászaton dolgozni náluk. Igent mondtam és dolgozom Február 15.-től 8 órás munkaviszonyba. Bízom benne a kezem is bírni fogja. sajnos nem lesz már a régi fájdogál sajnos, de majd megszokom.
  Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget az ügyintézést. Kívánom sok bajbajutott emberen tudjatok még segíteni.
  Sok sikert, jó egészséget a munkátokhoz.

  VERASZTÓ ANTAL