INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info
Loading...
Közúti balesetek kártérítése2020-12-17T22:40:49+00:00

KÉRDÉSE VAN KÁRTÉRÍTÉSJOGI ÜGYEKBEN? KÉRDEZZE SZAKEMBERÜNKET.

SZAKEMBER KÉRDEZÉSE

Négy éve történt mikor elvesztettünk a családból három személyt és még két jó barátot. Így megkerestünk egy kártérítési céget ahol Gagyi Józsi volt a mi ügyintézőnk, aki minden formábba tájékoztatott és segített a kártérítéssel kapcsolatos dolgokban. Ennek a közbenjárásnak és a gondos tájékoztatásnak köszönhetően és az ügyvédi munkának meglett az eredménye is. Így köszönetet mondok minden embernek, aki dolgozott a mi kártérítési ügyünkön. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EGYÜTTES MUNKÁJUKAT!

BIRÓ ATTILA • BUDAPEST

Sokszor eszembe jut a nagy vesztesége családunknak, amely 2013 január hatodikán történt autóbaleset következtében, a legkisebb húgomat elveszítettük égész családjával együtt. Nem elég a fájdalom, hanem az a sok anyagi hozzájárulás is megterhelt, ami egy ilyen esetben velejárója. Ellenben szeretném kifejezni hálámat ez alkalommal tisztelt Gagyi József úrnak, aki a sok nehézségben megtalálta a módját annak, hogy nagy veszteségünk jelentős anyagi részét kártéritse, emellett pedig nagyon sokszor felhívott külföldről, hogy minden rendben van e? Vagy nem tudna-e segíteni valamiben. Mindezekért szeretném kifejezni hálás köszönetünket.

BIRÓ TIBOR - CSÍKSZEREDA

Hálásak vagyunk az Ön és kedves ügyvédi csoportjának,hogy a legnehezebb pillanatokban megkeresett bennünket a testvérünk balesetben való elvesztése utáni fájdalmas pillanatokban és tudomásunkra hozták azokat a fontos tennivalókat amelyek elmulasztása végett nem kaphattunk volna teljes összegű anyagi kártérítést a vétkes sofőr biztosítójától. Bár a testvérünket nem kaptuk vissza,de nagyon nagy segítség volt az a szép összeg amit Önök intéztek ,hogy a temetési költségek amik nagyon megterhelőek voltak és kölcsönbe kényszerítettek utólagosan rendezni tudtuk, szép síremléket tudtunk készíttetni és még egy szép kis összeg maradt az életünk a szülők tovább rendezése ápolása  végett.

Köszönetét és háláját fejezi ki mindenért!

P: ZOLTÁN ÉS CSALÁDJA, P. GÁBOR ÉS CSALÁDJA ÉS ID. P. GÁBOR

Kedves Józsi!
Szeretném megköszönni, hogy segítségemre voltál a balesetemmel kapcsolatos ügyintézésben. Úgy gondolom lezárult és én is túl vagyok a dolgokon. Jól végződtek a dolgok körülöttem ezt elsődlegesen neked köszönhetem, mivel Te indítottad el és karoltad fel az ügyemet.Hálás vagyok a kis csapatnak akik intézték a kártérítést. Köszönet nekik is.
Szerencsés helyzetbe kerültem felhívtak a fürdőből karácsonykor, lenne -e kedvem a gyógyászaton dolgozni náluk. Igent mondtam és dolgozom Február 15.-től 8 órás munkaviszonyba. Bízom benne a kezem is bírni fogja. sajnos nem lesz már a régi fájdogál sajnos, de majd megszokom.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget az ügyintézést. Kívánom sok bajbajutott emberen tudjatok még segíteni.
Sok sikert, jó egészséget a munkátokhoz.

VERASZTÓ ANTAL

Szia József!
Köszönetet szeretnék mondani neked és a cégednek ,hogy mikor a húgomékat baleset érte akkor te és a cég ahol dolgozol segítettetek nekünk .A vigasz díj meg szerzésében a jó Isten áldjon meg ezért titeket .
Melinda

HANDRA MELINDA, Your Content Goes Here

A balesetem után nem is gondoltam, hogy van lehetőség ehhez hasonló kártérítésre. Később találkoztam egy nagyszerű emberrel, aki felvilágosított arról, hogy ilyen helyzetben jár a támogatás. Először szkeptikus voltam a dolgot illetően, de mivel veszíteni valóm nem volt, hát megpróbáltam. Hála Istennek sikerült a tervezett összeget elnyernünk, és ennek köszönhetően a gyógyulásom is sikeresebben halad.
Köszönöm! B. Dénes

B. DÉNES, Your Content Goes Here

Sose gondoltuk volna,hogy velünk is előfordulhat ilyen szörnyű tragédia és ami a 19 éves fiúnk az egyik legdrágább kincsünk volt azt rabolta el tőlünk örökre a kegyetlen halál. Bár Őt vissza sosem kaphatjuk,de ez a nagyszerű és becsületes kárügyintéző ügyvédi iroda a Gagyi József nagylelkű közreműködésével segített a családunk részére egy nagyon komoly összegű kártérítés megszerzésében és még a síremléket is kifizették számunkra és a másik két gyerekünknek 2 kisebb házat tudtunk venni amit a bátyúktól kaptak ajándékba. A maradék pénzből többet tudunk a családunk fenntartására és a családunk összetartására ,kirándulásokra és a két gyerekünk továbbtanulásukra fordítani. Hálásak vagyunk ,hogy az ügyvéd Úr tanácsára a peres eljárásba belementünk,bár nagyon vonakodtunk,de most örülünk,hogy szót fogadtunk neki.
Hálánkat fogadják szeretettel a K.István és családja részéről.

K.ISTVÁN

2016 februárjában veszítettem el a páromat egyben a kisfiam édesapját autóbalesetben felkeresett Gagyi József kártérítős úr aki a segítségét ajánlotta fel mi elfogadtuk és nagyon sokat köszönhetünk neki és vele együtt az ügyvédünknek is merem ajánlani bárkinek ha valami hasonló történik velük forduljanak bizalommal hozzá köszönöm még egyszer neki!!!
Igaz pénzel nem lehet visszahozni senkit de legalább az okozó kötelezőbiztosítója a szerződésben vállalt szolgáltatásával a hátramaradottaknak sérelemként egy összeget kifizetett,hogy könnyebbé tegye anyagilag az életünket mert a szerettünk akit elragadott ilyen fiatalon közülünk a halál Ő már többé sosem tud a segítségünkre lenni !!!
Köszönetünk: Ú.Nóra és kisfia R.Géza

Ú. NÓRA és kisfia R.GÉZA, Your Content Goes Here

Hálás vagyok neked Józsi és az egész csapatodnak akik dolgoztak szavukhoz hűen és tényleg a nem is gondolt, de nagyon sok összeget intézték nekem. Ha ez nem sikerült volna talán most egy rokkant , roncs hajléktalan lennék, mert a házamat is elveszítettem volna. Nagyon hálás vagyok nektek. Köszönöm szépen amit értem tettetek. Ajánlani foglak mindig tiszta szívemből másoknak is. A jutalékon először töprengtem,de most tényleg megértettem így a végére, hogy miért is volt jó, hogy a 30 százalékot és áfa részét elfogadtam,mert egy ismerősömnek hasonló korú és a jövedelme úgy minden nagyon hasonlít , érdekes ,hogy a sérülése talán még súlyosabb volt mert több ideig volt táppénzen és nem is sikerült neki jól meggyógyulni,mert Ő a munkáját elveszítette és havonta kellene kapjon pénzt a biztosítótól,mert maradandóan gyógyult,de neki az intézkedő jogi képviselete nem vállalta a bírósági eljárást mint ti az én esetemben és ezáltal nem kap havonta semmit és a kártérítési összeget a felesége elárulta az én feleségemnek,hogy csak alig fele mint amit én kapok. Amikor megtudták,hogy én mennyit kaptam egy összegben és kapom havonta a szép kis nyugdíjnál magasabb összeget majdnem ,hogy megharagudtak,hogy mi miért nem mondtuk el nekik,hogy nekünk kik intézkednek,de én nem is gondoltam,hogy szóljak,mert Ők egy nagyon híres úgyis mondhatnám,hogy sztár ügyvéddel intézik még az elején én is gondoltam,hogy oda kellene én is menjek,mert nekik csak 20 százalék és plusz az áfáért csinálták .de most már Ők az irigyek ránk,de én nem érzem magam hibásnak,mert Ők a nagyhírű jogi képviseletben bíztak. Örülök,hogy mégis meghallgattalak és meggyőztél ,hogy veletek fogok tényleg jobban járni. Bár nem kellett volna sosem ilyennel foglalkoznunk,de az élet ezt hozta …..hálásak leszünk míg élünk családostól nektek Józsi!!! Köszönjük! Csak tiszta szívből ajánlani tudunk!
Köszönöm Z.István

Z. ISTVÁN, Your Content Goes Here

Tisztelt cég és tisztelt ügyvédek. Nagyon köszönöm a rám fordított munkájukat,mert más cég mint hallottam más bajtársaimtól nem intézett volna nekem a jogalap tisztázatlan állapota miatt semmit,de ha mégis akkor jelentéktelen összeget amivel kiszúrták volna a szemem,bár ők sokkal kevesebb sikerdíjért intézkedtek így utólag elmondom, de Önök mindent megtettek szakértőket bevonva ,hogy a legtöbbet kaphassam meg. Az egész családom hálás maguknak. Ha újból kellene intézkednem csakis magukat választanám és másoknak is csak ajánlani tudom, hogy ne essenek csapdába mint én is majdnem a legelején szinte az olcsó sikerdíj miatt. A Gagyi Józsinak köszönhetem főként,hogy volt türelme többször győzködjön,hogy megértsem,hogy nem az olcsó pénzért dolgozó ügyintézők hanem Ők lesznek a jobbak,mert nekik megéri,hogy mindent megtegyenek,mert tapasztalataik van,hogy mégis több pénzem lesz hiába Ők többet kérnek, éppen ezért lesz több nekem,mert Ők profik és igaza lett,de még mennyire.
K.Ilona,Budapest

K. ILONA, Your Content Goes Here

Nagyon köszönöm azt amit értem és a kislányomért intéztek anyagilag, mert enélkül egyetemre nem járhatott volna a kislányom,de a havi járandóság nélkül nem bírnánk anyagilag. Nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük.
H.Mária és Kinga Romániából

H. MÁRIA és KINGA, Your Content Goes Here

Köszönjük az intézkedésüket,bár a szerettünk elvesztése nagyon fáj , de mi sosem gondoltuk volna ,hogy minden gyászruhák és egyéb dolgok és temetési sőt a síremlék árát mind visszakapjuk és még azon felül a fájdalom díjat komoly összegekben. A Józsinak elsősorban köszönjük aki sok keresgélés után,de ránk talált és még éppen időben és segített gyorsan minden dokumentum kitöltésében és intézésében a cégje fele, hálásak vagyunk különösen.
B.M.Károly és családja Erdélyből

B. M. KÁROLY, Your Content Goes Here

Hálánkat szeretnénk kifejezni a Józsinak és az egész ügyintéző személyzetnek akik szép anyagi sérelemdíjhoz juttattak ami nagy szakértelmet és profizmust igényelt. Köszönjük a becsületes és tisztességes munkájukat! Mindenkinek aki ilyen bajban van ajánlani tudjuk,mert mindent megtesznek, néha lehetetlennek tűnik,mert a biztosító nekünk is elutasította a kérelmünket,de Ők nem hagyták és perben érvényesítették még jobban is jártunk. Hála és köszönet mindenért. Minden jót az egész csapatnak!
L.Ferenczné és családja Nyírségből a nagy szegénységi részről.

L. FERENCNÉ, Your Content Goes Here

Hálás vagyok nektek Józsi,mert ha nem kerestél volna meg én nem tudtam volna szerintem sose meg,hogy az elektromos kerékpárral amikor elütöttek a bicikliúton és hónapokig tartó csúnya töréses sérüléseim keletkeztek ,hogy járt nekem kártérítés,és így meg komoly összeget fizetett a biztosító amire nem is gondoltam meg nem is számítottam! Bárkinek elmondom,mert nagyon örülök,bár a baj megtörtént,de legalább könnyebb volt elviselni a családom is anyagilag nem érezte meg a jövedelem kiesést és én is a sérelmemet könnyebben elfogadtam, ma már dolgozhatok és ez fontos,hogy ehhez ti segítettetek hozzá,mert a kezelések miatt kölcsönt kértem,de a kártérítésből könnyedén visszafizethettük az összegeket! Hálás maradok nektek!Kívánok nektek minden jót és Isten áldjon a munkátokért!
K.Emma és családja,Jászladány,2019.

K.EMMA, Your Content Goes Here

Köszönetünket és hálánkat fejezzük ki nagy fájdalmunk közepette,hogy rád Józsi és a csapatotokra hallgattunk és bíztunk is bennetek,mert a drága szerettünk vesztességét bár nem is pótolja semmi,de legalább ami a biztosító részéről jár azt maximálisan kiharcoltátok és ha mi az előző olcsón dolgozó cégben bíztunk volna ennek a szép összegnek aligha az egyharmadát intézték volna,mert végig nagy küzdelem volt és végső soron csak a peres eljárás lett a legjobb megoldás amiről az előző cég mindenféleképpen leakart beszélni,mert Ők csak peren kívüli gyors eljárásban bíznak. Maradunk nagy tisztelettel és mély hálánkkal irántatok és bárkinek tudunk ajánlani fogunk tiszta szívből és komoly meggyőződésből.
T.Albert és a gyászoló család

T. ALBERT, Your Content Goes Here

Minden elismerésem és hálám József neked és kedves feleségednek Katinkának,hogy kitartóan lelkiismeretesen segítettetek,hogy amíg a karom és lábszáram kezelésével foglalkoztam segítettetek a kártérítés megszerzésével és számomra elfogadható korrekt kártérítési összeget intézett a cégetek az ügyvédekkel, ha nekem kellett volna intéznem szerintem kisemmiztek volna. Köszönöm a jó tanácsokat és a kitartásotokat az ügyem intézésével kapcsolatosan. Elégedettségemet mások fele is továbbítani fogom, ha ilyen jellegű bajban lesznek.
M.Béla vétlenként sérült

M. BÉLA, Your Content Goes Here

Köszönjük Gagyi József és munkatársainak az évek során végzett munkájukat! Hálásak vagyunk nekik, hogy amit más még évekkel ezelőtt elrontott, azt ők helyrehozták és maximális erőbedobással a legjobbat hozták ki a helyzetből. Még más csak önön érdekeit tartva szem előtt dolgozott, ők végig a mi oldalunkon harcoltak, a mi érdekeinket nézték. Mégegyszer köszönjük szépen munkájukat. Gagyi József, Cs.T, Dr.V.E és nem utolsó sorban Dr. Ny.E. Nagyon nagyon köszönöm minden elismerésem a kis csapatnak. Tisztelettel Matlák Brigitta és családja.
Ui :Akiben egy kis kétely is van kérje el Józsitól a telefon számom és hívjon nyugodtan elmesélem a történetünk.

Matlák BRIGITTA, Your Content Goes Here

SZAKMAISÁG

Komoly múlttal rendelkező szakemberek, saját jól kitapasztalt egyedi technikával profi módon a legmagasabb kártérítési összegek A-Z-ig  intézése, legoptimálisabb időn belül

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Elég csak egyszer telefonálnia vagy egyszerűen kitöltenie a baleseti bejelentőnket

MINŐSÉG

A legmagasabb Európai szintű minőséget biztosítjuk és kizárólag az ügyfeleink érdekeit vesszük figyelembe

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Keressük a közlekedési balesetek vétlen sérültjeit, áldozatainak közvetlen hozzátartozóit. Európai szintű kártérítési lehetőséget biztosítunk a lehető legoptimálisabb időn belül. Kérjük olvassa el weboldalunk anyagát, és ha érintett, mert baleset vétlen elszenvedője volt, vagy családi, rokoni körben valaki balesetet szenvedett, esetleg halálos baleset ért, akkor keressen minket, segítünk kártalanítási eljárása teljes körű lebonyolításában!

BALESETI KÁRTÉRÍTÉS IGÉNYÉNEK BEJELENTÉSE