INGYENES TÁJÉKOZTATÁS: 06-20/210-310-1 (visszahívjuk)  |  INFORMARE GRATUITA: 0742-298.196 (vă resunăm)|office@balesetikarterites.info

Ki lehet ügyfelünk?

Baleseti kártérítés ügyintézésnél ügyfelünk lehet aki:

Közúti baleset vétlen résztvevője volt

Baleseti kártérítés ügyintézésnél ügyfelünk lehet aki: Közúti vétlen – autós, motoros, kerékpáros, utas, vagy gyalogos, baleset résztvevője volt , és 8 napon belül – túl gyógyuló vagy maradandó sérülést szenvedett, és a baleset dátuma nem haladja meg az 3 (három) évet.

A 2014. március 15. után történt közúti balesetek esetén a vonatkozó törvények értelmében könnyű sérülésekre is kártérítési igénnyel élhet.

Az a személy, akinek közeli hozzátartozóját érte súlyos maradandó sérülésekkel járó vagy halálos közlekedési baleset

Ilyen kártérítésre jogosultak az egyenes ági rokonok, (szülők, testvérek, gyermekek, házastárs, bejegyzett élettárs, és bizonyos esetekben a mostohaszülők, a-testvérek, a-gyermekek, unokák és nagyszülők) akiknek a mindennapi életére közvetlen befolyással bír a hozzátartozó sérülése, vagy elvesztése.

Még nem kapott kártérítést

Mert nem tudott róla, vagy még egyszerűen nem volt rá módja hogy baleseti kártérítést igényeljen

Aki már kapott kártérítést

Aki már kapott kártérítést, és aláírt egy nyilatkozatot, miszerint további kártérítésre nem tart igényt, az többet nem kaphat. Kivéve, ha a kártérítési eljárás lezárása után fizikai állapota folyamatosan tovább romlik, és egyértelműen kimutatható, hogy ez a baleset következménye.

Aki már kapott kártérítést, de más címen

Aki már kapott pl: (életbiztosítás, balesetbiztosítás vagy esetleg a baleset okozója által fizetett fájdalomdíjat akár mediátor közvetítésével), azoknak van egy jó hírünk, ezek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy ilyen címen baleseti kártérítés kifizetését igényeljék.

Keressen bennünket, ha közlekedési baleset résztvevője volt és fontosnak tartja

A kártérítés nagyságát

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink a balesetük során szerzett testi, lelki sérüléseik után méltányos kártérítésben részesüljenek. Nem hagyjuk hogy szenvedéseiket aprópénzzel váltsák meg. Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy nem ügyfeleink okozták a balesetet. Ők csak vétlen áldozati, elszenvedői voltak ennek a sajnálatos eseménynek, így jóval magasabb összegű kártérítés illeti meg Őket, mint egy baleset vagy élebiztosításból.

A kártérítés rövid ügyintézési idejét

Az ügyfeleinknek és cégünknek is közösek az érdekei, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy minnél gyorsabban megfelelő eredménnyel lezárhassuk kártérítési eljárását.

Nincs megelégedve a már kifizetett baleseti kártérítés nagyságával

Sok esetben előfordul, hogy a biztosító társaságok felajánlanak egy szerintük “méltányos” összeget, amit ki is fizetnek. De ez az összeg soha nem lesz akkora mint ami valóban járna. Egyik biztosító társaság sem fogja vizsgálni, hogy milyen változások történtek ügyfeleink életében, történt-e társadalmi értékvesztés, mekkora testi-lelki szenvedésen ment át a közlekedési balesetből kifolyólag. Az általánosan igaz, hogy amit nem kérünk, azt maguktól csak a legritkább esetben adják a Biztosító társaságok.

Ha nincs pénze ügyvédre a kártérítés megszerzéséhez

Nagyon sokan azért nem kezdenek baleseti kártérítésük megindításához, mert nincs pénzük a költségekre, amit az ügyvédek általában előre kérnek, mielőtt bármit is tennének az ügyben. Mi csak és kizárólag előre meghatározott és szerződésben rögzített sikerdíjért dolgozunk, ami magában foglalja az összes felmerülő költséget. Ezt külön a későbbiekben sem kérjük, még akkor sem ha a baleseti kártérítés sikertelenül záródik. A meghatátozott sikerdíjon felül soha semmilyen indokkal sem kérünk többet, és a azt is csak a biztosító által kifizetett kártérítésből vonjuk le, igy kímélve ügyfeleinket.

Ha baleseti kártérítési ügyekben nem járatos, tanácstalan

Mindenki nem lehet ügyvéd. Cégünknek saját, szakosodott ügyvédi stáb áll azonnal a rendelkezésére, egyre bővülő tudásukat, tapasztalataikat felhasználva tudják elérni, hogy ügyfeleinknek a sérüléseikhez mérten arányos legyen a kifizetett kártérítés.

By |2019-04-22T21:06:52+00:00March 10th, 2017|Tudnivalók|0 Comments

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree